Aapo Ruohio Suomen U15  maajoukkueeseen Unkarin turnaukseen
Julkaistu: 22.03.2023 08.40

Aapo Ruohio Suomen U15 maajoukkueeseen Unkarin turnaukseen

LAUTP P17 joukkueessa pelaava Aapo Ruohio on valittu U15 poikien maajoukkueeseen Unkarin turnaukseen 2.-7.4.2023. Suomi pelaa turnauksessa kolme ottelua kohdaten Slovakian, Unkarin ja Puolan.

"Hyvältä tuntuu. On tehtyä oikeita asioita ja tullut hyviä onnistumisia", kuvailee Aapo tuntemuksiaan U15 maajoukkue valinnasta.

LAUTP:n valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen on mielissään Aapon maajoukkuekutsusta.

"Hieno mahdollisuus Aapolle, jonka Aapo on varmasti tekemisillään ansainnut."

"Hyvältä tuntuu myös seuran ja valmennuksen näkökulmasta. Meillä on pitkäjänteisen työn tuloksena seurassa junnuja, jotka ovat maajoukkuetasoa, hyvin lähellä sitä ja joiden on mahdollista tulevaisuudessa saada näytönpaikka maajoukkuekuvioissa."

"Aapon U15 maajoukkueeseen pääseminen antaa varmasti uutta potkua Aapolle itselleen ja myös niille muille, jotka tavoittelevat edustustehtäviä ja eteenpäin pääsyä futisurallaan", sanoo Puhakainen.

"On hienoa, että U15 maajoukkuevalmennus on päävalmentaja Kai Nyyssösen johdolla ottanut linjakseen peluuttaa U15 maaotteluissa laajaa joukkoa nuoria lupaavia pelaajia. Tämä on varmasti koko suomifutiksen etu pitkässä juoksussa asiaa ajatellen", toteaa Puhakainen.


Linkki Palloliiton uutiseen: U15-pojat nimetty Unkarin turnaukseen