Rusu, Aleksi ja Jesse Barcelonan turnaukseen FC Lahti United P13 joukkueeseen
Julkaistu: 10.02.2023 21.07

Rusu, Aleksi ja Jesse Barcelonan turnaukseen FC Lahti United P13 joukkueeseen

Ruslan Haapalainen, Aleksi Lattu ja Jesse Takala on valittu FC Lahti United P13 joukkueeseen, joka osallistuu 16.-19.2.2023 Barcelonan kansainväliseen kovatasoiseen junioriturnaukseen International Carnaval Cupiin.

Mukana turnauksessa ovat mm. FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Maccabi Haifa ja Genk, joten Rusu, Aleksi ja Jesse pääsevät varmasti mittaamaan omaa osaamistaan ja saavat ikimuistoisen jalkapallokokemuksen.

LAUTP valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen pitää FC Lahti United yhteistyötä ja kansainvälisiä pelejä tärkeänä lisänä seuran pelaajakehitystyössä:

"LAUTP:n ja FC Lahden yhteistyö tarjoaa lupaaville LAUTP:n pelaajille kansainvälisiä pelimahdollisuuksia.

LAUTP on yksi niistä FC Lahden yhteistyöseuroista, jotka ovat mukana FC Lahti United toiminnassa, ja olemme tässä kuviossa hyvin mielellään mukana.

On hienoa, että FC Lahti on Mika Sandbergin ja Kari Arkivuon johdolla saanut korona-vuosien tauon jälkeen kansainvälisen pelitoiminnan käyntiin.

Rusu, Aleksi, Jesse pääsevät nyt viikon päästä Barcelonaan kokeilemaan kansainvälisen juniorijalkapallon tasoa ja vaatimuksia P13 ikäluokassa."


Viime viikonloppuna Luka Puhakainen ja Aapo Ruohio olivat puolestaan FC Lahti Unitedin mukana pelaamassa P15 peleissä Tukholmassa.

"Olen vakuuttunut siitä, että tällaiset tapahtumat antavat monella tapaa eväitä oman futisuran kannalta ja muutenkin elämään." sanoo Puhakainen.