Yhteistyösopimus Stadiumin ja Niken kanssa
Julkaistu: 14.11.2022 16.00

Yhteistyösopimus Stadiumin ja Niken kanssa

LAUTP on solminut uuden sponsori ja tuotemerkkiä koskevan yhteistyösopimuksen Stadiumin ja Niken kanssa. Sopimus tulee voimaan 1.1.2023.


“Meillä on ollut hyvä yhteistyö Urheilu-Koskimiehen ja Adidaksen kanssa jo lähes 8 vuotta. Kiitos siitä.

Uuden 4-vuotisperiodin alkaessa tuli seuralle kuitenkin mahdollisuus kokeilla jotain uutta ja tähän tarjoukseen tartuttiin. Aloitamme vuoden vaihtuessa yhteistyön Stadiumin ja Niken kanssa. Tarkemmat ohjeistukset varuste- ja peliasuihin tulevat marraskuun aikana, mutta jo tässä vaiheessa korostan, että vanhoja käytössä olevia varusteita ei tarvitse heti hylätä vaan niiden käyttöä voi jatkaa myös vuoden vaihteen jälkeen.” toteaa LAUTP ry:n puheenjohtaja Saku Puhakainen.


”LAUTP on eteläkarjalainen juniorijalkapalloilun uranuurtaja, perinteikäs seura joka tarjoaa laadukasta lajitoimintaa kaikenikäisille pelaajille. Näemme paljon mahdollisuuksia LAUTP:n, Stadiumin ja Niken välisessä yhteistyössä, ja pyrimmekin ehdottomasti tukemaan LAUTP:tä tuomalla seuran jäsenistölle laadukkaan ja nykyaikaisen varustehankinnan palveluketjun osaksi harrastusarkea. Seuravarustekonseptimme kautta kaikki LAUTP-tuotteet tilataan jatkossa verkkokaupastamme toimituksen ollessa mahdollista joko IsoKristiinan myymäläämme tai tilaajaa lähimpään PostNord-noutopisteeseen. Toivotamme myös kaikki LAUTP-henkiset lämpimästi tervetulleiksi Stadium IsoKristiinaan, jossa upean myymälämme loistava henkilökunta palvelee mielellään missä tahansa urheilun ja vapaa-ajan harrasteeseen liittyvissä tarpeissa. ” kertoo Stadium Team Sales aluepäällikkö Petteri Ahokoski.


Myös Niken Team Sales David Nordbeck ja Ari Heinonen toivottavat LAUTP:n tervetulleeksi: ”Me Nikella haluamme jatkaa panostustamme suomalaiseen jalkapalloon. Haluamme panostaa seuroihin, jotka jakavat arvomme ja vaikuttavat omaan alueeseensa. Toivotamme LAUTP:n lämpimästi tervetulleeksi Nike-perheeseen!”