Pelitoiminta syyskierroksella
Julkaistu: 19.07.2021 00.00

Pelitoiminta syyskierroksella

Tietoa syyskierroksen toiminnasta:

Ollaan piirisarjojen syyskierros kolmessa sarjassa: p12 I, p12 II ja p11 I. Nämä muodostavat syyskauden pelikalenterin, turnauksia on vain Cross Border Cup, Kotka Cup ja Saimaa Turnaus. Sarjapelien ajankohdat saadaan heinäkuun aikana ja ne sijoittuvat elo-lokakuulle.

Sarjaa P12 I pelaavat seuraavat 15 pelaajaa: Touko, Ilmari, Aleksi, Viljami, Kosti, Paavo H, Lari, Jesse, Late, Heppu, Juppe, Ahti, Leevi, Otso, Eelis. Näistä nimetään kuhunkin tapahtumaan 11-12 pelaajaa.

Sarjaa P12II pelaavat 15: Neo, Ahti, Otso, Late, Leevi, Eelis, Samuel, Juppe, Heppu, Joonas, Ilmari, Aleksi, Paavo H, Jesse ja Viltsu (näistä 11-12 per tapahtuma)

Sarjaa P11 I pelaavat 14: Rune, Touko, Otso, Late, Leevi, Eelis, Joonas, Lauri P, Lenni, Paavo P, Kosti, Lari, Aleksi, Ilmari (näistä 11-12 per tapahtuma)

Pelaajat ovat siis eri syistä (sarjan säännöt, seuran ja joukkueen tavoitteet, pelaajan oma tilanne, riittävä valmennusresurssi) yhdessä, kahdessa tai kolmessa sarjassa. Kun tapahtumat julkaistaan, on tavoitteena laatia kaikkien tapahtumien osalta kokoonpanot etukäteen niin näette, milloin oma poika pelaa. Laittakaa sitten Jopoxiin pääsytilanne.

Pyrimme siihen, että kaikilla on tietyt reunaehdot huomioiden riittävästi pelejä, että hän pystyy kehittymään lajissa eteenpäin. Jos pelaajalla on pelattavia sarjoja useampia, on selvää, että pelaaja ei pelaa aina kaikissa tapahtumissa. Jos pelattavia sarjoja on kaksi, keskittyy pelit hieman enemmän toiseen. Pelaajat, joille on pystytty mahdollistamaan yksi sarja, on pelaaja aina tässä kokoonpanossa.

Seuran uusimmat